Hoe wissel ik mijn Google code in?

Wissel je Google Play Card eenvoudig in op je Google account. Wanneer je de Play Store card hebt ingewisseld wordt het saldo op je Google account opgehoogt waarmee je Apps, Games, Muziek en veel meer kunt kopen. Let wel op met welk Google account je bent ingelogt, het zou jammer zijn als je de code per ongeluk op een verkeert account hebt ingewisseld.

Verzilveren in de Google Play Store

  • Open de Google Play Store op je mobiel/tablet.
  • Klik links in het menu op inwisselen.
  • Geef de code op met spaties er tussen en klik op inwisselen.
  • Het tegoed is bijgeschreven op je account waarmee je apps, fils en muziek kunt downloaden.

Op je internetbrowser inwisselen

Je kunt de Google Play code ook via je internet-browser inwisselen, volg de onderstaande stappen om dit te doen. Het maakt niet uit welke browser je gebruikt, je kunt dit op elk apparaat doen.

Automatisch inwisselen

Wanneer je een Google Play Gift Card code op hier hebt aangeschaft kun je deze verzilveren door op automatisch verzilveren te klikken na je aankoop. Er wordt dan een tabblad in je browser geopend waar je de code kunt inwisselen op je accountpagina van Google, je hoeft dus niets over te typen.

Je kunt je Google code ook verzilveren via onze inwisselpagina.

Ga naar de inwisselpagina

De code die u heeft opgegeven, is ongeldig

Als je de foutmelding krijgt dat de opgegeven code ongeldig is kan dit er op wijzen dat je Google Wallet account nog niet klaar is voor gebruik. Mogelijk moet je de algemene voorwaarden van Google Wallet nog accepteren accepteren. Ga naar wallet.google.com, log in met je Google account en accepteer de voorwaarden.

Als je de voorwaarden al had geaccepteerd kun je contact opnemen met onze helpdesk, mogelijk is er iets fout gegaan bij het activeren van de e-code. Als dit zo is ontvang je gewoon een nieuwe met conpensatie voor het ongemak.

Ga naar het Support Team

Google Gift card kopen?

Heb je tegoed nodig voor de Google Play Store of een andere Google Dienst? Koop dan een Google Play Gift Card door te betalen met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin.

Direct geleverd per e-mail

Na je betaling verschijnt er een Google Play code op je scherm die je direct kunt inwisselen op je Google account. Ook ontvang je een e-mail met daarin de factuur en je Google Play codes.

Inwisselen

Wissel de e-code die je per e-mail hebt ontvangen in door gebruik te maken van onze inwisselpagina.